Donasjoner

Fortell meg og jeg vil glemme
Vis meg og kanskje jeg husker
Involver meg og jeg vil forstå
Vi trenger din hjelp – og det gjør også barn og ungdom i Mongolia!

Cooking Charity Chicks er registrert som en veldedig organisasjon i Norge, og alt vi gjør er basert på frivillighet og donasjoner. Mongolia Charity Rally, som vi skal delta i, er et veldedighetsløp der alle midler som samles inn går direkte til humanitært arbeid for å hjelpe mennesker i et av verdens fattigste land – Mongolia. Både bilen vi kjører og alle innsamlede midler doneres til humanitære organisasjoner og lokale prosjekter.

Hva går pengene til?

Pengene vil gå til ulike prosjekter i Mongolia. Vi er tre samfunnsbevisste og engasjerte kvinner med interesser i ulike retninger – derfor gjør vi det enkelt og fordeler alt overskudd på tre og støtter tre ulike prosjekter valgt ut av hver enkelt av oss. Pengene vil gå til prosjekter med barn og ungdom, samt til utvikling av lokale handelsmenn – såkalt hjelp til selvhjelp.

Vi har flere prosjekter i tankene, og flere aktuelle mottakere vil dukke opp så snart vi er fremme i Mongolia og får bedre innsikt i forholdene der. Vi har fått gode kontakter fra Norge som har jobbet med hjelpearbeid i Mongolia i årevis – og disse vil være gode rådgivere for oss. Vi ønsker å besøke formålene vi velger ut sånn at vi VET at pengene vil brukes som de er ment – til å hjelpe de som har det vanskelig.

Vi støtter også arbeid i Mongolia via vår konto hos Just Giving. Denne kontoen er fylt opp med 1 000 £ og går direkte til Go Helps arbeid i Mongolia. De har flere prosjekter i Mongolia som følges opp via et lokallag i Ulan Bator. De har blant annet et prosjekt for å bygge opp ambulansetjenesten i Mongolia, og hvert år doneres det flere ambulanser til landet via dette arrangementet. De har også et samarbeidsprosjekt med Redd Barna som går på beskyttelse av barns rettigheter, og de jobber for å få et bedre system for å hjelpe fattige og vanskeligstilte barn. Det finnes mer informasjon om prosjektene på Go Helps hjemmeside.

Vi er veldig takknemlig for all støtte – så vær så snill å kontakt oss for å gi DITT bidrag.

 

Comments
2 Responses to “Donasjoner”
  1. sherry Hakimnejad sier:

    Gratulerer med deres første sponsor. Godt jobbet jenter.+)

  2. rallychicks sier:

    Vi takker Hanne Karlsen med donasjon til bilen:
    «Formål: Til en vindusvisker i back up!»

    Takk for det Hanne, topp med midler til et ekstra sett:)

Legg igjen en kommentar